top of page
koriza subitie6.jpg

Вие сте родител и трудно отделяте детето от телефона или таблета?
Подарете му едно събитие, като никое друго!
Тематичен спектакъл, в който професионални циркови артисти влизат в ролята на анимационни и филмови герои, за да ви пренесат в свят извън реалността!
Спиращи дъха акробати, виртуозни балансьори и жонгльори, велофигуристи, комици и актьори в компанията на любимите Пес Патрул, Кралица Елза и Олаф, Трансформърс, Смърфовете, Марвел и ДС супергерои...и още, и още... С участието на артисти от Германия, Швейцария, Украйна и България! Незабравимо преживяване, което дълго ще блести в очите на децата.
Не се бавете, а си грабнете хубави места веднага, за да сте близо до сцената!

А звездата на вашето дете може да изгрее в нашият весел и изпълнен с танци и игри косплей конкурс! Достатъчно е да дойде на събитието с костюм на любим анимационен или филмов герой и освен страхотно забавление, може да спечели и награди!

Като допълнителна екстра сме осигурили и възможност за снимки с част от героите със специалният VIP Foto достъп! Можете да запечатате десетки кадри на вашето дете с любимите му герои с ваш телефон или фотоапарат, като си набавите специалният VIP Foto достъп билет. Тези билети са с ограничен брой!

Cartoon Circus сбъдва най-съкровените детски мечти!


ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ: 

Пазарджик 25.02

Велико Търново 10.03

София 30.03

Сезон 2024   Юбилейно терне на цирк Иванов

Red and White Pop Art Grand Opening Event 2022 Poster (1920 x 1080 px)_20240229_181536_000

От нашето семейство за вашето семейство!

Празнуваме своя 20ти юбилеен сезон със един много специален спектакъл, събрал най-доброто от последните години и съвсем нови изпълнения! Три поколения от цирковата фамилия Иванови ще споделят с вас и вашето семейство своята лична история с похватите на живото изкуство, ще се потопите в романтиката на класическата клоунада в нов прочит, ще потръпнете по време на есктремните акробатични и въздушни изпълнения, ще опознаете най-чистата и искрена любов между човекът и животното, виртуозен баланс, жонгльоство, лазерна и светлинна феерия, магия и фокуси, и още много изненади ви очакват в 100 минутният семеен празник под купола на цирка! А нашият талисман Лъвчето Гого ще се грижи през цялото време за доброто ви настроение! Разбира се, не сме прекъснали и традицията да включваме любими анимационни герои! Специални гости на шоуто тази година ще бъдат Калинката и Черният Котарак! Не губете една от малкото възможности да преживеете незабравимо приключение заедно с децата, доведете също баби и дядовци, защото в представлението има по нещо за всеки! Подарете емоция и неповторим спомен на най-близките си, запознайте ги с нашето голямо цирково семейство във вълшебната ни шатра с ухание на захарен памук!

ПРЕДСТОЯЩИ ДАТИ:

Ботевград 14.03 - 17.03

Враца 20.03 - 25.03

Монтана 02.04 - 14.04 

bottom of page